TEASER OFICIAL: Noul Mercedes-Benz CLS se lansează la Los Angeles

Mercedes-Benz a confirmat lansarea noului CLS la Salonul Auto de la Los Angeles. Primul teaser foto e aici.

Fotografia publicată de Mercedes prezintă partea din față a noii generații CLS. Este interesant faptul că Mercedes-Benz oferă din nou succesorului lui CLS acest nume. Acum câțiva ani, marca a introdus o nouă strategie de nume în care aproape toate modelele au fost distribuite în familiile A, C, E și S.

Combinația de litere GL este rezervată pentru SUV-uri, urmată de o literă a uneia dintre clasele menționate. Combinația de litere CL este utilizată de Mercedes pentru coupe-urile cu patru uși. Astfel, era de așteptat ca noua clasă CLS, având în vedere faptul că atât modelul actual, cât și noul model se bazează în mare măsură pe tehnologia clasei E, să fie redenumită CLE-class. Nu este cazul, Mercedes-Benz afirmând că numele CLS are o rezonanță puternică în rândul fanilor modelului.

Noua clasă CLS va beneficia de o reducere considerabilă a greutății, în ton cu noua Clasa E, mai ușoară u aproximativ 100 de kilograme odată cu schimbarea generației. Interiorul și motorizările vor fi, de asemenea, identice, printre premierele notabile aflându-se și noul motor turbo de 3 litri cu șase cilindri în linie, alimentat cu benzină. Mai multe detalii, pe 29 noiembrie.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top