TEASER OFICIAL: Nissan Micra se reinventează la Paris

Noul Nissan Micra va fi dezvăluit peste numai două zile, la Salonul de la Paris. A patra generație a citadinei nipone se reinventează sub forma unui hatchback convențional de clasă mică, în ton cu gusturile publicului european.

Noua generație Micra urmează să fie creionată de o echipă de designeri și ingineri localizată exclusiv în Europa, tactică aplicată cu brio și în cazul succeselor comerciale numite Juke și Qashqai. Producția va fi și ea mutată pe Bătrânul Continent, la uzina Renault din Flins, Franța.

Designul nu va fi unul deloc banal. Dimpotrivă, Nissan pregătește un Micra complet schimbat, care nu va mai împărtăși niciuna dintre trăsăturile stilistice cu actualul model.

Totul va fi nou, de la proporțiile mult mai sportive ale caroseriei, până la finisarea îmbunătățită și gagdeturile prezente la bord.

Sensibil mai lung cu 17 cm și mai lat cu alți 8 cm, noul Micra va fi construit pornind de la platforma modulară CMF Renault-Nissan, ceea ce se traduce printr-o gamă de motorizări turbo moderne de 0,9 și 1,2 litri preluate din banca de organe a Alianței.

Debutul comercial este preconizat pentru prima parte a lui 2017.

nissan

Adaugati comentariu