Teaser video – Când va fi dezvăluit Aston Martin DBX?

Aston Martin DBX (6)

Aston Martin DBX apare într-un nou teaser video. Primul SUV al casei britanice va fi prezentat în curând, iar primii clienți își vor primi mașina comandată în cea de-a doua jumătate a anului viitor.

Aston Martin DBX își face apariția într-un nou teaser video făcut public de constructorul englez. Fanii brand-ului pot identifica, din cadrele scurte și întunecate ale filmului cu o durată de 45 de secunde, farurile și stopurile modelului, cu tehnologie LED.

Săptămâna trecută, englezii au arătat o primă imagine de la bordul viitorului SUV și au explicat că nimic nu a fost amplasat la întâmplare. Cum arată interiorul SUV-ului DBX? Primele imagini din cabină sunt AICI  >>>

Modelul va fi pus în mișcare de motorul V8 biturbo de 4.0 litri, dezvoltat de AMG la Affalterbach. Sub capota lui DBX, unitatea va dezvolta 550 de cai putere și un cuplu de 700 Nm. Pe durata procesului de dezvoltare, care s-a desfășurat pe circuite celebre ale Europei, cum ar fi Nurburgring și Silvestone, britanicii au atins viteze de peste 290 km/h.

Mașina, care va vedea lumina zilei la uzina din Saint Athan din Țara Galilor, va fi dezvăluită pe 20 noiembrie. În Germania, aceasta va avea un preț de pornire de 193.500 de euro.

Top cele mai puternice SUV-uri fabricate vreodată

Adaugati comentariu