TECHART – SPORT IS THE NEW CLASSIC

TECHART - SPORT IS THE NEW CLASSIC (1)

Odata cu venirea toamnei, in Bucuresti se instaleaza si forfota binecunoscuta deja de noi toti: strazile sunt din ce in ce mai aglomerate, oamenii au revenit brusc la realitate acum ca vacanta s-a terminat si parca toata lumea a uitat sa traiasca – majoritatea functioneaza pe pilot automat, ca sa indeplineasca si mai multe task-uri, sa bifeze cat mai multe proiecte sau pur si simplu sa nu depaseasca anumite deadline-uri.

 

Dar, undeva pe o strada la marginea “excentrica” a capitalei, timpul pare ca a stat in loc pentru un moment, portretizand o imagine desprinsa dintr-un vis american: un domn usor carunt dar cu spiritul tanar, sta la semafor relaxat asteptand culoarea verde. Imbracat cu o camasa lejera de vara si cu ochelarii de soare la ochi, pare sa nu fie deranjat ca dureaza prea mult ci din contra, pare ca traieste din plin pe melodia “California dreamin’” care rasuna usor din boxele masinii – un superb exemplar de Porsche 992 Carrera S Cabriolet. Acest model este echipat un un set impecabil de jante aliaj moderne.

Porsche este deja cunoscut ca fiind “the time machine” prin simplul fapt ca reuseste sa produca masini cu design “clasic” in era tehnologiei, iar puristii marcii par sa aprecieze asta. Dar domnul nostru de la semafor nu este doar un purist, ci si un rebel – acest Porsche este unul special, semnat aproape inobservabil pe bara din spate cu litere argintii -“TECHART”. Sunetul inconfundabil al acestui supercar se datoreaza ultimelor tehnologii de dezvoltare a sistemelor de admisie sport cu care acesta este echipat. TECHART Automobildesign este faimosul tuner german dedicat marcii Porsche, care ofera pasionatilor solutii de individualizare si pachete extinse de tuning.

TECHART – contemporan sau supersport

Fie ca este vorba de un look contemporan sau supersport – tunerul detine solutii si raspunsuri pentru toate preferintele, dar si toate modelele Porsche. Din oferta lor fac parte: kit-uri aero (spoilere, capote, difuzoare, trim-uri), ornamente din fibra de carbon, sisteme de evacuare sport, sisteme de franare, arcuri sport, kit-uri pentru optimizarea puterii, jante, dar si numeroase accesorii pentru un interior super premium. Pana si un SUV precum Porsche Cayenne poate capata valente sportive cu “ajutorul” TECHART – aspect spectaculos, semnificativ diferit fata de un model de serie.

TECHART - SPORT IS THE NEW CLASSIC (1)


Tunerul bavarez a dezvoltat in scurt timp un kit complet pentru noul model de 911/911 Turbo produs de catre Porsche. Cele mai spectaculoase noutati cuprind un spoiler fata ajustabil, respectiv o prelungire spoiler fata din fibra de carbon. In partea din spate regasim un difuzor aer incorporat in spoiler-ul spate. Ambele repere la care facem referire sunt confectionate manual din fibra de carbon. Posesorii noului model de Porsche 911 au posibilitatea de a opta pentru montarea unui eleron de dimensiuni medii pe capota motorului. In ceea ce priveste terenul de rulare, autoturismul a fost echipat cu jante aliaj cu dimensiuni de 20, respectiv 21 inchi.

TECHART - SPORT IS THE NEW CLASSIC (1)


La exterior TECHART ofera un set de decaluri in ton cu nuanta caroseriei dumneavoastra. Sunetul este oferit de un sistem de evacuare sport, care modifica radical sound-ul standard al propulsorului de 3800 cm3.

TECHART - SPORT IS THE NEW CLASSIC (1)


In Romania, produsele TECHART sunt disponibile prin dealerul autorizat Project 85 Automotive. Cu un portofoliu de zeci de supercar-uri modificate si individualizate pana in acest moment, Project 85 Automotive domina piata locala de tuning, oferind garantie pentru toate produsele comercializate, certificare TUV pentru Europa dar si servicii premium de cea mai inalta calitate. Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul Project 85 Automotive sau pe paginile oficiale de Facebook si Instagram.

Adaugati comentariu