Mercedes S-Class Coupe și Cabrio facelift sosesc la Frankfurt, luna viitoare. Cele două modele revizuite vor beneficia de tehologia high-tech OLED, folosită pentru blocurile optice spate ale noilor versiuni sportive S-Class.

Mercedes a publicat un nou teaser video ce anunță update-ul tehnic și stilistic aplicat coupe-ului și cabrioletului S-Class. Dincolo de farurile care vor imita, cel mai probabil, forma afișată deja de limuzina S-Class, care a trecut printr-un facelift în această primăvară, noile S-Class Coupe și Cabrio vor fi echipate cu stopuri OLED.

Fiecare bloc optic va utiliza câte 33 becuri OLED, care se pot stinge sau aprinde individual. Noua tehnologie este folosită în premieră absolută pentru un model Mercedes.

Mercedes anunță și modificări la interior, S-Class Coupe și Cabrio urmând să primească cele două ecrane TFT cu rame mai subțiri, prezente și pe S-Class sedan facelift. De asemenea, lista de funcții de conducere semi-autonomă va fi mai generoasă, din nou, în ton cu sistemele disponibile pe nava-amiral cu patru uși a casei germane.