Hyundai Santa Fe este promovat printr-o nouă reclamă, care are de toate, ca să placă tutoror: un pic de lifestyle, ceva mai multă tehnologie, puțin umor și…căței. Astfel, specialiștii de marketing ai coreenilor au atins toate targeturile posibile.

…asta ca să nu mai menționăm că în reclamă apare un Mitsubishi L200 care taie calea SUV-ului coreean, punându-i în evidență sistemele de asistență la rulare. Sintagma cu care Hyundai încheie reclama este ”Încredere în sine tăcută” și se referă la stilul plin de personalitate pe care-l afișează Santa Fe. În finalul reclamei, șoferul SUV-ului dă dovadă de chiar mai multă personalitate decât mașina însăși, coborând prin ploaie cu pelerina de buburuză uitată de copii pe banchetă.

1700_MY13 Santa Fe_25

Câteva dintre sistemele de siguranță activă sunt prezentate într-un mod iscusit în clip: monitorizarea împrejurimilor mașinii, cruise control adaptiv, și sistemul automat de parcare laterală. Și chiar dacă nu este la fel de amuzant precum reclama la Volvo XC 90, spotul de promovare a lui Santa Fe are tot ce-i trebuie pentru a transmite un slogan puternic și plin de relevanță: ”Quiet confidence”.