Tempestini continuă lupta pentru podium în Cipru

Marco Tempestini și Dorin Pulpea au mai ratat o șansă de a aduna puncte în lupta pentru titlul din IRC Production Cup după ce s-au retras, din motive medicale, din San Remo Rally, penultima etapă din Intercontinental Rally Challenge.

Miercuri seara, imediat dupa recunoasteri, Marco Tempestini a acuzat o stare febrila in urma unei toxinfectii alimentare, pilotul Napoca Rally Academy sperand ca pana vineri sa fie in forma pentru San Remo Rally. „Am incercat, dar nu am reusit sa-mi intru in ritm. A fost foarte dificil din punct de vedere fizic, dar si mental. Am parcurs prima proba speciala cu un timp ok, dar pe speciala a doua nu m-am simtit deloc bine si era mult prea periculos sa mai continuam”, a spus Marco Tempestini.

Pentru echipajul Napoca Rally Team lupta pentru podium din IRC Production Cup va continua in Raliul Ciprului programat la inceputul lunii noiembrie. „E greu sa mai castigam titlul anul acesta, dar putem termina pe podium ceea ce nu este rau deloc. Vom lua startul pe macadamul din Cipru, ultima etapa a sezonului, si singurul lucru pe care-l doresc este sa ajungem la sosire”, a mai adaugat Marco Tempestini.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top