Tesla Model 3: Culoarea și jantele, singurele opțiuni

Tesla Model 3, cel mai accesibil sedan al producătorului de mașini electrice, va oferi nefiresc de puține dotări opționale. Primii clienți vor putea configura doar culoarea exteriorului și dimensiunea jantelor.

Într-un discuție cu dealerii Tesla, șeful companiei Elon Musk a explicat că o paletă restrânsă de opțiuni este singura cale prin care țintele optimiste de producție anunțate pentru Model 3 vor putea fi atinse. Configurarea primelor exemplare va fi posibilă începând de luna viitoare, a dezvăluit Musk.

Tesla Model 3 se bucură deja de succes, înainte de lansarea oficială și de intrarea în pre-producție a versiunii finale de serie, programată pentru luna iulie, numărul precomenzilor depășind nivelul record de 400.000.

Mai multe opțiuni și baterii cu autonomie mai ridicată vor fi disponibile ulterior, a spus șeful Tesla, fără a specifica un termen clar în acest sens. Primele unități Tesla Model 3 vor dispune de tracțiune exclusiv față, variantele 4×4 urmând să debuteze în 2018.

Singurele detalii tehnice cunoscute înaintea lansării oficiale a versiunii de serie sunt autonomia și accelerația de la 0 la 97 km/h (0-60 mph), estimate la 215 mile, respectiv 5,6 secunde. Bateria va avea o capacitate mai mică de 100 kWh, un pachet mai voluminos de acumulatori nefiind compatibil cu ampatamentul mai scurt decât cel al fratelui mai mare, Model S.

tesla-model-3 (2)

Adaugati comentariu