Tesla Model 3: Primul pachet de tuning pentru sedanul electric

Tesla Model 3, cel mai accesibil model al producătorului american de mașini electrice, poate avea și o latură sportivă. Tunerul Tesla Unplugged Performance, cu sediul în California, lucrează intens la o serie de ajustări optice pentru noul model.

În 2014, tunerul Unplugged Performance a arătat modul în care best-seller-ul Tesla Model S poate fi transformat într-o mașină cu un aspect dinamic veritabil, iar anul trecut compania a prezentat la târgul SEMA din Las Vegas, un pachet de tuning și pentru SUV-ul Model X. Acum a sosit rândul mezinului Model 3 să beneficieze de atenția tunerului californian.

Unplugged Performance vorbește despre un set de roți noi și despre un pachet aerodinamic complet nou pentru caroserie. Interiorul celui mai mic model Tesla va putea fi, de asemenea, complet personalizat de către clienți.

Nu sunt anunțate schimbări referitoare la sistemul de propulsie electric, tunerul Unplugged Performance limitându-se la recalibrarea suspensiilor și coborârea gărzii la sol. La lansarea pe piață, Tesla Model 3 va avea tracțiune față și o autonomie de 350 km. Din rațiuni de costuri și spațiu, bateriile Li-Ion vor fi mai mici decât cele disponibile pe Model S, care pot ajunge până la o capacitate de 100 kWh, Tesla Model 3 urmând să fie echipată cu acumulatori de 60 și 75 kWh. Accelerația de la 0 la 97 km/h (0-60 mph) va fi, de asemenea, mai slabă: 5,6 secunde. Mai multe opțiuni, tracțiunea integrală (5.000 dolari) și baterii cu autonomie mai ridicată vor fi disponibile din 2018.

Deși Tesla a înregistrat deja un număr record de precomenzi pentru noul sedan Model 3, cifrate la 400.000 unități, pachetul de modificări nu va fi disponibil pe scară largă. Unplugged Performance spune că viziunea sa asupra modului în care Model 3 poate fi personalizat va fi transpusă într-o ediție foarte limitată și este destinată pentru un „grup extrem de select” de clienți.

tesla-model3

Adaugati comentariu