Tesla lansează Model S facelift cu un interior complet nou

tesla-modelS-facelift-5-autoexpert.ro

Tesla a lansat în stilul său caracteristic versiuni cu facelift pentru Model S și Model X.

Noile modele au apărut direct în configuratorul de pe site-ul Tesla, iar cele mai importante schimbări se regăsesc la interior. Model S primește un interior complet nou cu display central așezat pe orizontală și un volan futuristic, inspirat din cele folosite de piloții de Formula 1.

Tesla Model S Plaid+ poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 2 secunde

Tesla Model S păstrea instrumentele de bord digitale amplasate chiar în fața celui de la volan, dar celebrul display central este acum mai mare (17 inch) și amplasat pe orizontală. Volanul, sau manșa, mai degrabă, are doar o serie de butoane touch, și două selectoare rotative. Tesla a renunțat la orice manetă, inclusiv cea pentru selectarea direcție de mers.

tesla-modelS-facelift-8-autoexpert.ro

Volanul este similar cu cel prezentat pe noul model Tesla Roadster în 2017. Tesla a mai adăugat și un al treila display pentru pasagerii de pe bancheta spate. Modelul electric mai primește un sistem audio premium cu 22 de incinte acustice.

tesla-modelS-facelift-1-autoexpert.ro

Gama de versiuni a fost și a schimbată, în locul versiunii Perfomance, Tesla propunând acum versiunile Plaid și Plaid+.

Ambele au trei motoare electrice și promit accelerații de la 0 la 100 km/oră în 2 secunde. Versiunea Plaid+ are o autonomie anunțată de peste 520 mile (830 km). Tesla Model S Plaid+ are peste 1100 CP. Prețurile vor varia între 75.000 și 120.000 euro.

Via insideEVs

Adaugati comentariu