Tesla Model S primeşte o nouă versiune entry-level

Tesla introduce o nouă versiune entry-level pentru best-seller-ul gamei, Model S. Intitulat Model S 70D, acesta înlocuieşte în panoplia Tesla varianta S 60.

Tesla Model S 70D aduce câteva îmbunătăţiri notabile în comparaţie cu predecesorul său. Astfel, noua declinare de bază beneficiază de o autonomie cu 32 kilometri mai generoasă şi este cu jumătate de secundă mai rapidă în cazul sprintului de la zero la o sută de kilometri pe oră. Viteza de top este de 225 km/h, ceea ce se traduce printr-un avantaj de 32 km/h.

Noul Model S 70D primeşte, de asemenea, două motoare, în loc de unul, oferind, astfel, tracţiune integrală. Singurul model din gamă cu tracţiune faţă rămâne varianta Tesla Model S 85, dotată cu un singur motor.

O altă noutate este compatibilitatea standard cu încărcătoarele stradale Supercharger oferite de Tesla pe anumite pieţe, precum şi includerea sistemului de navigaţie şi a pilotului automat adaptiv pe lista de dotări standard.

Suma plusurilor aduse de Tesla Model S se reflectă, însă, în preţul său ceva mai piperat, stabilit la 54.500 lire, pe piaţa din Marea Britanie, de exemplu, cu o diferenţă de 4.220 de lire faţă de modelul anterior.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top