Tesla Model X – Proprietarul vrea banii înapoi după ce i s-au deschis ușile în mers

Tesla-Model-X-Falcon-Door-Issues-3-

Tesla revoluționează industria auto, dar brand-ul controversat mai suferă o lovitură. Ușa tip fluture de partea șoferului, a unui Model X90D din Statele Unite, s-a ridicat în mers, la peste 100 km/h. În dreptul ușii de afla un copil.

Proprietarul mașinii a descris în detaliu problemele pe care le-a avut în timpul rulării, pe 5 ianuarie 2017. Acesta își rezervase mașina în septembrie 2015 și așteptase mai bine de un an și jumătate să o primească. Proprietarul se plânge că vehiculul a avut nevoie de un update al soft-ului chiar înainte de livrare, a venit cu lichid de parbriz în cantitate foarte mică, apoi s-a ales cu o crăpătură a recipientului pentru lichid de parbriz și – cea mai gravă dintre probleme – una dintre portierele tip fluture a fost instalată în mod eronat.

Tesla-Model-X-Falcon-Door-Issues-5

În lunile următoare, crossover-ul electric a ajuns de mai multe ori în service pentru reparații la portiera cu probleme, după ce, de două ori, se blocase închisă. Toate aceste defecțiuni au culminat, pe 2 iunie, cu deschiderea, în mers, a portierei cu probleme, în timp ce proprietarul rula pe autostradă cu 105 km/h.

După nenumăratele probleme pe care le-a avut cu mașina, proprietarul american își cere banii înapoi. Prețurile pentru Model X90D încep, în SUA, de la […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top