Tesla se pregătește pentru deschiderea unui showroom în București

Tesla

Constructorul american Tesla confirmă faptul că va deschide o reprezentanță în România. Pe siteul oficial au fost postat anunțuri de angajare pentru showroom-ul și service-ul din București.

Tesla va deschide un showroom și un service la București. Această informație a fost circulată la nivel de zvon pentru ceva vreme, dar a fost confirmat de o serie de anunțuri de angajare pentru poziții scoase la concurs pe siteul oficial al mărcii americane.

Tesla a publicat cinci anunțuri de angajare pentru echipa din România, iar în textul anunțurilor se anunță intrarea oficială a mărcii în țara noastră.

Tesla vs Mercedes 2

„Pe măsură ce ne pregătim pentru intrarea noastră în România, căutam să recrutăm un manager de showroom care să se alăture noii noastre echipe în București”, menționează Tesla într-unul dintre anunțuri.

Tesla mai caută persoane pentru posturile de Store Manager, consultant vânzări și manager de service.

Tesla mai confirmase acum ceva vreme că va instala primele trei superchargere pe teritoriul României, dar acestea nu au apărut încă. Iar acum două luni, Ministerul Mediului confirma înscrierea Tesla în programul Rabla Plus.

Tesla Model 3 a fost cel mai bine vândut model electric la nivel internațional în anul 2019 cu peste 300.000 de unități comercializate. De anul viitor, în gama Tesla va intra și Model S Plaid cu trei motoare electrice și 1.100 CP. Tesla promite o autonomie de 830 kilometri. Va fi cel mai rapid model Tesla din gama constructorului american, acesta putând accelera de la 0 la 100 km/oră în mai puțin de 2 secunde.

Via Tesla, Automarket.ro

Adaugati comentariu