Tesla va prioritiza producția modelului de top pentru noul Cybertruck

Versiunea cu trei motoare electrice a noului pick-up Tesla Cybertruck va fi lansată în 2021. Deși inițial, aceasta era ultima în planul de producție, cererea foarte mare a schimbat priorităție constructorului american.

După prezentarea controversatului model Tesla Cybertruck, constructorul american de mașini electrice a primit numeroase comenzi pentru versiunea de top a acestui pick-up.

Astfel, deși inițial a anunțat că versiunea Tri Motor AWD va intra în producție la finalul anului 2022, Tesla a reorganizat planul de fabricație. 41% dintre comenzile înregistrate au fost pentru modelul de top cu trei motoare electrice, iar 42% pentru variante Dual Motor AWD. Versiunea de bază cu un singur motor electric amplasat pe puntea spate a înregistrat cele mai puține comenzi.

Astfel, Tesla a decis să prioritizeze producția modelului de top, aceasta urmând să intre în producție cu un an mai devreme, la finalul lui 2021. Versiunea de bază a fost amânată pentru finalul lui 2022.

Pentru Tesla, schimbarea priorităților de producție este o veste bună, versiunea de top având un preț de vânzare de 69.900 USD, în timp ce versiunea de bază are un preț de pornire de 39.900 USD.

Adaugati comentariu