Advertisement

Tesla Wall Connector

Wall Connector AutoExpert.ro

Wall Connector are funcții noi atât pentru modelele Tesla, cât și pentru alte mașini electrice.

Dispozitivul este cea mai avantajoasă soluție de încărcare la domiciliu atât pentru vehiculele Tesla, cât și pentru orice vehicul electric care are un port de încărcare tip 2. A treia generație Wall Connector se conectează la WiFi pentru a primi cele mai recente caracteristici prin actualizări de firmware over-the-air.

Wall Connector AutoExpert.ro

Funcții

Funcțiile aplicației includ: încărcare programată, starea încărcării în timp real, acces la istoricul sesiunilor de încărcare, suprareglarea de la distanță a încărcărilor programate, modificarea setărilor de încărcare

Dacă proprietarii vehiculelor Tesla puteau și înainte să acceseze câteva dintre aceste funcții prin intermediul vehiculului lor, proprietarii altor vehicule electrice vor avea cu adevărat parte de o experiență îmbunătățită odată cu această actualizare.

Rapid și flexibil

A treia generație Wall Connector este concepută pentru case, apartamente, complexe și locuri de muncă. Dispozitivul garantează o putere de încărcare de 200–240 V c.a., precum și o putere de până la 22 kW într-o rețea electrică trifazată, oferind posibilitatea alimentării într-o oră pentru până la 71 km. Designul simplu permite montarea flexibilă în interior sau în aer liber, adaptată la diverse sisteme electrice.

Instalarea este ușoară atât într-o rețea electrică monofazată, cât și într-una trifazată, dar trebuie efectuată de către un electrician autorizat. Mai multe dispozitive Wall Connector pot distribui împreună electricitate pentru a satisface nevoile unei gospodării.

Wall Connector are dimensiunile 345 mm × 155 mm × 110 mm și o lungime a cablului de 7,3 m. Prețul fără expediere și instalare este de 2500 de lei.

Aflați mai multe despre dispozitivul Wall Connector de la Tesla.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top