Test comparativ cu noul Volkswagen Tiguan în următorul număr AutoExpert

Cel mai popular SUV compact din România primește un face lift, motiv perfect pentru a îl pune față în față cu cei care atentează de câțiva ani la poziția lui: Ford Kuga, Hyundai ix35, Toyota RAV4, Honda CR-V si Nissan Qashqai.

Tiguan face lift este actorul principal din supertest, concurența raportându-se la acesta și încercând să demonstreze că fiecare are câte ceva de spus. Însă, nici Tiguan nu se lasă mai prejos, venind în test cu un design revizuit, interior cu tușe premium și bine-cunoscutul 2.0 TDI în versiunea de 140 CP legați la o transimisie automată cu dublu ambreiaj și 7 trepte. Sistemul 4Motion a primit și el noi coordonate de lucru, iar lupta se anunță mai interesantă ca niciodată.

Într-o țară cu drumuri care lasă de dorit și cu borduri noi în fecare an, clasa SUV-urilor compacte pare soluția ideală când vine vorba despre achiziționarea unui autoturism pentru toată ziua. Discutăm de un buget în jurul valorii de 30.000 de euro, motorizare diesel de doi litri și sistem de tracțiune 4×4. Liderul acestui segment este VW Tiguan, un model foarte apreciat pe piață, vânzările confirmând. De curând acesta a primit și un face lift menit să-i asigure poziția fruntașă. Reușește oare ?

Adaugati comentariu