Test cu Jeep Grand Cherokee în următorul număr AutoExpert

Americanii trag cu ochiul în curtea europenilor. Aceasta este prima impresie despre Grand Cherokee, un simbol al industriei de la Detroit cu care am făcut cunoștință chiar aici, în estul Europei.

Schimbările de care avea nevoie Grand Cherokee au fost începute încă de pe vremea alianței Daimler-Chrysler și continuate în prezent de Fiat care a „europenizat“ și mai mult acest model, adăugând platformei de origine Mercedes-Benz, un motor diesel performant.

Caroseria poartă încă elemente ce te fac să știi de la început că ai în față un Jeep, dar a fost “aranjat” pentu a tempera aspectul masiv și colțuros al generației precedente. Orientarea către zona premium a presupus un design mai elevat, o aerodinamică îmbunătățită și o caroserie atent desenată la fiecare detaliu, fapt ce a adus și plusul de personalitate care a  lipsit generației precedente.

Interiorul beneficiază din plin de creșterea dimensiunilor caroseriei, iar acest lucru înseamnă, în primul rând, mai mult spațiu. Grand Cherokee nu mai este acum mașina masivă cu interior îngrămădit, dar opulent. Materialele au un nivel calitativ bun, iar îmbinările sunt în măsură să scoată acest model din umbra concurenților săi europeni.Testul complet in urmatorul numar AutoExpert.

Adaugati comentariu