Test drive Range Rover Evoque – Știu ce-ai făcut vara trecută

Test drive Range Rover Evoque (1)

Știu ce-ai făcut vara trecută. Știu exact! Mi-aduc aminte că te-am văzut în expediții pe terenuri grele. Mi-aduc aminte și ce purtai. Un costum alb-negru. Îți stătea bine, dar camuflajul nu lăsa mare lucru la vedere. Mai bine îți stă acum, când, după milioane de kilometri de teste ale inginerilor Land Rover, te-am luat și eu la test! Pun la încercare Range Rover Evoque P250 AWD SE.

Foto: Bogdan PARASCHIV.

Seamănă cu Velar, dar vine cu atitudinea de “Eu sunt eu!” E arogant și stilat, la fire și la port, sexy ca o pereche de pantofi stiletto, și pare agresiv ca un killer. În 2012, a fost desemnat Women’s World Car of the Year. Deși preferat de femei, Evoque arată foarte masculin. Poate acesta să fie motivul? Mercedes-Benz GLA, Audi Q3, Volvo XC40 și BMW X1 îl privesc fără reacție.

Test drive Range Rover Evoque (5)

Range Rover Evoque este mai mare în orice direcție, dar păstrează dimensiuni compacte: 4.371 mm în lungime (+1 mm față de generația anterioară), 1.649 mm în înălțime (+14 mm) și 2.100 mm (+115 mm) în lățime măsoară noul Evoque. Capota se termină brusc, cu o grilă cu personalitate, flancată de noile faruri LED, alungite către flancuri. Profilul hotărât continuă cursiv și se topește într-o lunetă înclinată și un spate sexy bombat ca al dansatoarelor braziliene de la carnavalul de la Rio.

Test drive Range Rover Velar – Noul star

Gerry McGovern, șeful diviei de Design de la Land Rover, și-a pus amprenta. Nu dansează însă Evoque, pentru că plătește tribut masei mari de aproape 2 tone (1893 de kilograme). Oricum nu pentru dans a fost creat, mai ales încălțat cu jante de 20 de inci, încălțate cu anvelope all season, standard la SE. Are el un as în mânecă, dar nu-l arată din prima.

Test drive Range Rover Evoque (3)

Cea de-a doua linie de echipare, SE, pe care o are SUV-ul nostru, vine la pachet cu dotări generoase: scaunele sunt îmbrăcate în tapițerie gri perforată, pot fi reglate pe 14 direcții, o inserție din piele îmbracă parțial bordul din plastic plăcut la atingere, în timp ce elementele cromate formează contururi elegante pe tunelul median. Un concept minimalist, sobru și elegant.

E o mașină “verde” Evoque. Printre materiale pretențioase, designerii folosesc la interior și >>> Citește continuarea pe www.missauto.ro.

Adaugati comentariu