Test drive – Toyota Aygo 1.0 VVT-I X-trend

Test drive – Toyota Aygo 1.0 VVT-I X-trend

Vă puteți imagina că au trecut 14 ani de când prima generație Aygo a văzut lumina zilei? Probabil că nu… 

Buburuza niponă nu s-a demodat nicio clipă, pentru că designerii au recurs la mici artificii, împrospătând-o an de an fie cu noi culori exterioare, fie cu ediții speciale și ajutând-o astfel să-și păstreze șarmul. Iar succesul vânzărilor o confirmă din plin: peste 760.000 unități au fost comercializate de-a lungul vieții.

Actuala generație, apărută pe piață în 2014, a implementat un design mai îndrăzneț, cu elemente grafice bazate pe litera X, apreciat de public chiar și la patru ani după lansare: în Europa, vânzările s-au menținut în zona a 85.000 unități anual inclusiv în 2017. La mijlocul lui 2018, Aygo a primit un „refresh“ stilistic și tehnologic, gata să atragă nu doar clienții particulari, ci și companiile atente cu propria imagine.

Zona frontală a fost complet redesenată, cu laitmotivul X regăsit în toate elementele și amplificat printr-un design expresiv, 3D. Chiar și noile lumini de zi, dacă ar fi alăturate, ar forma litera X. În spate, cele mai evidente sunt noile stopuri puternic reliefate, cu semnătură luminoasă LED. Tot conținutul este împachetat cu stil, în 8 nuanțe exterioare la alegere, dintre care două nou apărute în gamă (Rich Blue Metallic și Magenta Splash Metallic) și „încălțat“ cu jante de 15 inci nou-nouțe. Citește mai mult.

Adaugati comentariu