Test video Dacia Spring – TOT ce trebuie să știi!

Test video Dacia Spring autoexpert.ro

Ce autonomie reală are? Cât zgomot face la interior? Cât de repede accelerează? Cât de spațios e habitaclul și ce finisaje prezintă? Cum se simte de la volan? Am sintetizat totul în acest test video Dacia Spring! După cele 22 de minute, vei fi tobă de Spring!

Nu e prima dată când conduc cel mai de succes model electric din România. De fapt, am mers de-atâtea ori cu el, încât era și timpul să fac un film. Nu artistic, ci, mai degrabă, un documentar. Un clip în care să spun tot ce simt când merg cu Spring, ca tu să știi dacă merită să-l cumperi sau nu.

Test video Dacia Spring autoexpert.ro

Deci, te invit să arunci un ochi și să rămâi până la capătul celor 22 de minute. Dacă reziști, îți garantez că nu vrei mai avea întrebări fără răspuns. Iar, dacă o să mai ai, te invit să mi le scrii și o să-ți răspund. Cel mai important e că, în clipul video Dacia Spring, nu m-am axat exclusiv pe senzațiile trăite de mine. Pe lângă ele, m-am bazat pe măsurătorile colegilor de la Quattroruote.

Video Dacia Spring: impresii și măsurători

Asta mă face să afirm că n-ai văzut un clip mai complex desre Spring în România. O să-ți explic cât de bine amortizează denivelările și cât zgomot face în diferite scenarii de mers. O să-ți spun în cât timp demarează și ce reprize are. O să-ți arăt ce măsuri interioare are și ce volum REAL are portbagajul. Și, mai mult, o să afli autonomia reală pe fiecare tip de drum.

➡ Configurează aici Dacia Spring! 💡

A, și încă ceva: o să-ți spun mici ”chichițe” pe care nu le știai. Ca, de exemplu, că scaunul coboară pe măsură ce-l tragi în spate. Știai asta? Și mai am câțiva ași în mânecă, pe care ți-i dezvălui în clip. Deci, nu te sfii să guști, e gratis!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top