Testarea autovehiculelor rulate

Unele din marile semne de întrebare în cazul unui autovehicul rulat este legat de starea sa tehnică şi de istoricul acestuia.

În momentul achiziţionării unui autovehicul rulat, mai ales din târg sau de la mica publicitate, este indicat să testăm, prin intermediul unor centre specializate, starea sa tehnică. De asemenea, şi o inspecţie vizuală amănunţită poate revela eventuale urme de accidente.

Alegerea unui autovehicul rulat poate fi dificilă atunci când nu avem la îndemână destule date despre el. În incinta Târgului AutoVit, funcţionează un centru de testare a maşinilor second hand. Aici, cumpărătorii, dar şi proprietarii deopotrivă, pot verifica anumiţi parametri de funcţionare ai autovehiculului.

Laboratorul vine în ajutorul cumpărătorilor de autovehicule rulate oferind posibilitatea unei verificări amănunţite a oricărui tip de automobil. Prin intermediul aparaturii adecvate, pot fi verificate: starea motorului, a cutiei de viteze şi a transmisiei, eficacitatea sistemului de frânare, geometria roţilor, suspensiile.

De asemenea, sunt inspectate vizual caroseria şi şasiul pentru a se descoperi eventualele urme de accidente, reparaţii şi suduri efectuate în trecut. În acest mod pot fi determinate eventualele defecte ascunse şi starea generală de uzură a maşinii respective.

O verificare completă costă în jur de 200 de lei pentru un automobil.  După o testare completă se eliberează un raport cu mai multe pagini în care sunt explicaţi detaliat parametrii automobilului în cauză.

Adaugati comentariu