Testează-ți îndemânarea auto în weekend, la Râmnicu Vâlcea!

îndemânare auto

Campionatul de îndemânare auto, aflat la a 8-a ediție, programează în acest weekend etapa cu numărul doi. În premieră, pe harta gazdelor se va găsi orașul Râmnicu Vâlcea, care va găzdui CUPA SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA.

Pe parcursul a două zile, 16 și 17 iunie, pasionații de automobilism, iubitorii de senzații tari și adrenalină vor putea urmări zeci de mașini special pregătite pentru concursuri auto, executând manevre de mare precizie și finețe printre jaloane, într- un ritm nebun, cu derapaje spectaculoase și viteze amețitoare.

Pentru a-și dovedi îndemânarea, piloții trebuie să străbată traseul de concurs stabilit fără greșeală, contracronometru. Sunt invitați să se înscrie atât piloți experimentați, posesori de automobile de competiție, cât și șoferi amatori cu mașini de stradă, care vor să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan. Sunt bine-veniți tinerii peste 8 ani și șoferițele – care beneficiază de grupe de concurs speciale. La finalul competiției, vor fi desemnați și premiați, primii trei clasați pe grupe și clase, astfel:

1. Grupa Debutanți (D)
Clasa D1 – debutanți clasa 1 – cu puterea până la 100 CP
Clasa D2 – debutanți clasa 2 – cu puterea între 100 și 150 CP
2. Grupa Juniori (J)
J – grupă rezervată piloților juniori, participanți numai pe automobile care în fabricație de serie nu depăsesc 125 CP Clasa J1 – juniori, cu vârsta între 8 și 14 ani
Clasa J2 – juniori, cu vârsta între 14 și 18 ani
3. Grupa Avansați (A)
Clasa A1 – avansați clasa 1 – automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc
Clasa A2 – avansați clasa 2 – automobile cu cilindreea nominală între 1600 și 2000 cmc
Clasa A3 – avansați clasa 3 – automobile cu cilindreea nominală între 2000 și 3000 cmc
Clasa A4 – avansați clasa 4 – automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc
Grupa Femina (F)
F – grupă unică rezervată concurentelor de sex feminin, separat de grupele în care s-au înscris, se va întocmi un clasament al concurentelor de sex feminin
5. Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.), indiferent de clasa de cilindree sau putere.

De asemenea, se vor premia primii trei clasati Open, echipe și Cel mai bun timp al zilei.

Programul Concursului: – sâmbătă, 16 iunie, 14:00 – 20:00, antrenamente libere – duminică, 27 iunie,10:30, antrenamente cronometrate

12:00, manșele I și II de concurs 16:00, festivitatea de premiere

Poziția în clasament este dată de timpul cel mai bun realizat într-una dintre cele două manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la, Tegee International, Eurocar Service Teleorman, Plus Autotrade, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone – Vianor. Partenerii noștri de la Centrul medical NICOMED din București ne vor asigura asistenta medicala de specialitate.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de CNIA, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina web www.gtautoclub.ro.

Gazda: SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA, Str. Ferdinand 38A, 240156, Râmnicu Vâlcea, Romania.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top