The Escape: Vezi scurtmetrajul intens cu noul BMW Seria 5

The Escape marchează revenirea seriei de scurtmetraje BMW Films, la aniversarea a cincisprezece ani de când „The Hire” a revoluționat universul marketingului online. Scurtmetrajul de 13 minute, regizat de Neill Blokamp, a avut premiera în această seară, pe site-ul readus la viață bmwfilms.com.

Protagonistul este noul BMW Seria 5. Debutul cinematografic al limuzinei BMW s-a consumat în compania lui Clive Owen, care reia partitura Șoferului (The Driver), misteriosul as al pilotajului atras în diverse misiuni aparent imposibile. Distribuția este completată de Dakota Fanning , Vera Farmiga și Jon Bernthal.

Îndrăgită de fani și critici deopotrivă, seria originală BMW Films „The Hire” a debutat în 2001 (cu patru ani înainte de nașterea Youtube) și s-a încheiat opt episoade mai târziu, în 2002. Difuzate exclusiv online, o premieră absolută la răsăritul mileniului trei, scurtmetrajele „The Hire” au fost semnate de regizori celebri, de la Guy Ritchie la John Frankenheimer și Tony Scott, căpătând odată cu scurgerea anilor statutul de filme cult.

Adaugati comentariu