Mașina lui Elvis Presley, supranumit Regele Rock’n’roll-ului, va fi expusă la Muzeul BMW. Roadster-ul BMW 507 de culoare albă a fost restaurat integral și face parte dintr-o expoziţie specială dedicată modelelor celebre ale brandului bavarez.

Exemplarul 507 cu numărul de șasiu 70079, denumit de BMW „The Rock’n’Roll Phoenix”, a fost condus de starul american în timp ce îşi efectua serviciu militar în Germania. Automobilul a dispărut pentru aproape 50 de ani şi se credea că este pierdut. A fost redescoperit cu ajutorul jurnalistei americane Jackie Jouret şi după aproape doi ani de restaurare cu precizie, BMW Group Classic prezintă roadsterul pentru prima dată în faţa publicului.

Adus la forma sa originală, automobilul va fi expus la Muzeul BMW exact aşa cum era când i-a fost livrat soldatului Elvis Presley la 20 decembrie 1958: cu caroseria finisată în Feather White, motorul V8 de 150 CP cu bloc din aluminiu sub capotă, jante cu prindere centrală, interior în alb şi negru şi radio Becker Mexico.