Advertisement

Tiger Woods a fost arestat după ce a fost prins conducând sub influența unor substanțe interzise

Tiger Woods

Tiger Woods a fost arestat în Florida, în urma unor suspiciuni de conducere sub influența unor substanțe interzise. Autoritățile au anunțat că testele nu au indicat alcool în organismul jucătorului de golf.

Tiger Woods a fost reținut de poliție în apropierea casei sale din Jupiter, Florida, și a fost dus la o secție de poliție din Palm Beach, după ce un echipaj l-a observat rulând haotic pe șosea. Testele preliminare au indicat prezența unor substanțe interzise în organismul lui Woods, dar poliția a anunțat că nu este vorba de alcool. Woods dă vina pe o reacție neașteptată a unei medicamente recomandate de chirurgul care l-a operat la spate. Autoritățile au făcut publică o fotogfrafie în care sportivul arată de nerecunoscut.

Vezi în ce hal arată Tiger Woods în momentul arestării!

Jucătorul de golf a fost eliberat după ce a petrecut 3 ore și jumătate în arrest. Acesta și-a recunoscut vina, dar ancheta continuă, așa că sportivul riscă să se întoarcă după gratii. “Înțeleg gravitatea faptelor mele și îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat. Voi face tot ce îmi stă în putere ca asemenea evenimente să nu se repete”, a promis americanul.

Nu este prima dată când Tiger Woods are probleme cu poliția. În 2009, a fost arestat după ce a provocat un accident. Analizele au arătat atunci că acesta consumase băuturi alcoolice.

Cu 79 de titluri PGA la activ și 683 de săptămâni petrecute în fruntea clasamentului mondial, Tiger Woods a fost cel mai bine plătit sportiv al tuturor timpurilor. Averea sa s-a redus consierabil însă, în urma unui divorț scandalos. Patru operații la spate l-au ținut, în ultimii ani, departe de terenul de golf. Cea mai recentă intervenție chirurgicală a avut loc pe 17 aprilie

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top