Țiriac Auto lansează propria aplicație iPhone

Țiriac Auto este primul operator român din domeniul distribuției și service-ului auto care lansează o aplicație proprie de iPhone.

Aceasta faciliteaza accesul utilizatorilor la portalul www.tiriacauto.ro, permitandu-le consultarea ofertelor de masini noi si rulate, gasirea celui mai apropiat showroom sau service sau chiar programarea unei vizite intr-unul din punctele de prezenta Tiriac Auto.

“Prin acoperirea acestui nou canal de comunicare, venim practic in intampinarea clientilor nostri, utilizatori de iPhone, care, indiferent de locul in care se afla, au nevoie de o informatie utila, in timp real, despre cel mai apropiat service sau showroom din reteaua Tiriac Auto. Tinand cont de ritmul accelerat de crestere a numarului de utilizatori de iPhone, consideram important sa fim prezenti si aici.

Prin urmare, prin lansarea aplicatiei pentru iPhone, clientii vor avea acces rapid atat la datele de contact ale Tiriac Auto cat si la toate informatiile despre masinile noi sau rulate pe care le avem in stoc.” – declara Valentin Safta, Director Marketing Tiriac Holdings.

Principalul avantaj al acestei aplicatii este interactivitatea. Aplicatia permite atat programarea rapida in service, cat si directionarea catre locatiile Tiriac Auto cele mai apropiate, in caz de nevoie. Suplimentar, pentru a face aplicatia cat mai atractiva, s-a pus accent atat pe zona de prezentare a produselor comercializate, cat si pe sectiunea multimedia – in cadrul careia utilizatorii pot avea acces la filme de prezentare, reclame sau material de descarcat apartinand marcilor si modelelor din portofoliul Tiriac Auto.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit la adresa http://www.mobilio.ro/apple-iphone/referinte/tiriac-auto-8856955. 

Adaugati comentariu