Țiriac Collection participă la expozițiile PoliAutoFest și Cars in motion pictures

Pasionații de automobile pot vizita două expoziții auto ce au loc în București începând din acest weekend.

Patru mașini din galeria Țiriac Collection pot fi admirate gratuit la două expoziții auto din București. Trei dintre ele vor fi integrate la expoziția de mașini ”PoliAutoFest”, organizată de Universitatea Politehnică din București în perioada 19-22 mai, iar una dintre ele va fi inclusă la ”Cars in motion pictures”, eveniment care va avea loc la Mega Mall între 20 mai și 5 iunie.

Expoziții auto în Capitală

Pe parcursul celor trei zile dedicate evenimentului de la Universitatea Politehnică din București, vizitatorii vor avea oportunitatea de a admira atât mașini de epocă, cât și ultimele tendințe în domeniul auto, vor afla informații despre istoria automobilistică și vor avea oportunitatea de a asista la o demonstrație de drift.

În cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă pentru studenții Universității Politehnice din București, iar câștigătorul va participa o zi la filmările derulate de Țiriac Collection împreună cu jurnaliștii de la emisiunea auto ”Superspeed” la Pro TV.

Festivalul PoliAutoFest este deschis publicului larg, iar în cadrul acestuia pasionații auto pot admira următoarele autovehicule aparținând galeriei Țiriac Collection: Hurtu 3 ½ Cvadriciclu (1899), Bentley Mk. VI (1948) și Jaguar Mark IX (1959).

Cea de-a doua expoziție la care va participa Țiriac Collection este ”Cars in motion pictures”, dedicată automobilelelor clasice. În cadrul evenimentului va putea fi admirat modelul DeLorean DMC-12 din 1981 din galerie. DeLorean DMC-12 este o mașină sport dedicată pieței americane și fabricată de DeLorean Motor Company între 1981 și 1982 în Irlanda de Nord. Mașina este cunoscută sub denumirea simplă “DeLorean” pentru că este singurul model produs vreodată de companie. DeLorean DMC-12 a rămas în memoria fanilor auto pentru prezența sa în trilogia „Back to the Future” sub forma unei mașini a timpului “homemade” create de excentricul om de știință Doc Brown. Este una dintre cele șase mașini care au participat la filmările filmului.

Via Țiriac Collection.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top