Titi Aur, accident în Raliul Argeșului. Copilotul său a ajuns la spital

Titi Aur Accident Raliul Argeșului (3)

A fost o zi grea pentru Titi Aur la Raliul Argeșului. Multiplu campion național și de 6 ori câștigător al acestei competiții, experimentatul pilot a ieșit în decor chiar pe proba specială și a fost nevoit să abandoneze.

Copilotul său Silviu Moraru a suferit un traumatism minor în zona lombară. Atât el, cât și Titi Aur, au avut nevoie de îngrijiri medicale și de investigații suplimentare. Silviu Moraru a fost transportat la Spitalul Curtea de Argeș și ulterior la Spitalul Județean, dar Federația Română de Automobilism anunță că cei doi sunt în afara oricărui pericol.

 

Titi Aur Accident Raliul Argeșului (1)
Foto:: Balázs Attila

“Silviu e bine! Cu chef de glume, asa cum il cunoasteti! Ii urez recuperare rapida si abia astept urmatorul start impreuna!”, a scris Titi Aur pe contul său de Facebook, la scurt timp după accident.

Simone Tempestini și Sergiu-Sebastian Itu, la bordul unui Hyundai i20 R5, au câștigat Raliul ­Argeșului, care au dominat prima etapă din Campionatul Național de Raliuri.

Titi Aur Accident Raliul Argeșului (2)
Foto: FRAS

La startul Raliului Argeșului, în Cupa Dacia, s-a aliniat și cel mai frumos echipaj din competiție, Cristiana Oprea și Diana Hațegan, la bordul unui model Dacia Sandero. Cele două au reușit un rezultat impresionant. Află pe www.missauto.ro despre ce este vorba!

Raliul Argeșului a revenit în calendarul competițional după aproape un deceniu de absență. Acesta include probe scurte, o superspecială în centrul orașului Pitești, dar și două probe pe Transfărăgărașan, cu o regrupare la Conacul Ursului.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top