Titi Aur revine în Campionatul Național de Raliuri

Titi Aur revine în Campionatul Național de Raliuri de anul viitor, la volanul unei Skoda Fabia R5. Copilot îi va fi Silviu Moraru, navigatorul alături de care devenea campion national în 2001 și 2002.

La 7 ani de la retragere, Titi Aur anunță că revine în Campionatul Național de Raliuri, sub egida echipei Cotnari Rally Team. Aur și Moraru vor lua startul la bordul unui model Skoda Fabia RS, care este propulsat de un motor turbo de 1.6 litri, care dezvoltă 280 de cai putere și un cuplu de 420 Nm și care trage după el 1.230 de kilograme. Puterea este transmisă către toate cele patru roti, prin intermediul unei transmisii secvențiale cu cinci rapoarte. Mașina ajunge în jurul valorii de 200 km/h. Mașina va fi adusă zilele acestea din Cehia.

19 titluri naționale, 8 în Campionatul Național de Raliuri și 2 în proba de Viteză în Coastă, sunt cifrele care se regăsesc în palmaresul pilotului în vârstă de 54 de ani. Și Silviu Moraru se laudă cu două titluri de campion național, ambele obținute pe scaunul din dreapta lui Titi Aur.

Explorați mai mult

Scroll to Top