Titi Aur și-a primit mașina cu care revine în 2018

Titi Aur Skoda Fabia RS (1)

Moș Crăciun s-a grăbit să ajungă la Titi Aur! Fostul campion național la raliuri și-a primit mașina cu care se va întoarce în competiția națională anul viitor: o Skoda Fabia R5 cu aproape 300 de cai putere.

Titi Aur este cel mai norocos om din sporturile cu motor în această iarnă. Campion național în 2001 și în 2002, legendarul pilot a primit cel mai tare cadou de Crăciun: mașina lui, o Skoda R5 cu 280 de cai putere și un cuplu de 420 Nm, a ajuns în România direct din Cehia și a fost primită așa cum se cuvinte pe circuitul Academiei Titi Aur. 1.230 de kilograme cântărește vehiculul cu tracțiune integrală, cu care Aur revine pe circuit în 2018.

Skoda R5 a fost și un cadou de ziua sa, pentru că pilotul este născut chiar în ziua de Crăciun. Titi Aur revine în Campionatul Național de Raliuri, sub egida echipei Cotnari Rally Team. Palmaresul pilotului în vârstă de 54 de ani numără nu mai puțin de 19 titluri naționale, 8 în Campionatul Național de Raliuri și 2 în proba de Viteză în Coastă. Copilot îi va fi Silviu Moraru, navigatorul care se laudă cu două titluri de campion național, ambele obținute pe scaunul din dreapta lui Titi Aur.

Sursă foto: Facebook.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top