Advertisement

Tivoli facelift a debutat în Coreea sub brandul KG Mobility

Tivoli facelift

KG Mobility, fost marcă SsangYong, a lansat versiunea cu facelift a modelului Tivoli pentru piața din Coreea de Sud. Noul model păstrează sigla SsangYong la interior, dar afișează noua denumire a mărcii.

Noul proprietar al mărcii SsangYong a început rebrandingul modelelor din gama oferită pe piața din Coreea. Pe piața de acasă, primul model trecut prin noua identitate de marcă este SUV-ul Tivoli. Lansat în 2015, cu un facelift subtil în 2019, modelul primește acum o nouă parte frontală cu un design asimetric.

Tivoli facelift

KG Mobility Tivoli

Blocurile optice și stopurile sunt neschimbate, dar avem jante de 18 inchi cu desing nou și praguri diferite. La exterior au dispărut siglele mărcii SsangYong, dar a apărut denumirea noului brand amplasată pe hayon: KG Mobility.

Tivoli facelift

La interior, avem planșă de bord digitală pe un ecran de 10,25 inchi și un display central de 9 inchi preluate de la actualul model. Comenzile pentru climatizare sunt diferite, iar volanul păstrează vechiul logo SsangYong. Pe piața din Coreea, Tivoli este oferit în două versiuni de motorizare, ambele pe benzină. Motorizarea entry-level este propulsorul aspirat de 1.6 litri ce oferă 126 CP și 155 Nm.

Tivoli facelift

Varianta mai potentă este motorul 1.5 T-GDI cu 163 CP și 260 Nm. Ambele motorizări sunt asociate cu o cutie de viteze automată cu șase trepte.

Via Carscoops

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top