Toate detaliile despre noul BMW Seria 7 cu două zile mai devreme

În mod normal, ar fi trebuit să mai așteptăm încă două zile până când toate informațiile despre noul BMW Seria 7 ar urma să fie prezentate oficial, însă o gafă a site-ului din Austria al mărcii a făcut public tot ce era de știut despre noua limuzină bavareză dând acces în configuratorul Seriei 7.

Începând cu designul exterior, noul Seria 7 arată, destul de dezamăgitor, ca un BMW Seria 3 mult mai mare și, după ce va trece și el la o nouă generație, ca un Seria 5 doar ceva mai mare. Identitatea segmentelor pare să dispară la BMW, diferențierea lor făcându-se, dincolo de dimensiuni, prin tot soiul de mici detalii pe care doar cei care lucrează la BMW și fanii mărcii le vor observa.

În Europa, BMW Seria 7 va veni cu trei versiuni de motorizare: cel mai puternic este un V8 bi-turbo de 450 CP care va echipa modelul 750i xDrive, urmat de un alt motor pe benzină, de data asta cu șase cilindri în linie și 326 CP disponibil pe modelul 740i și, în cele din urmă, un motor diesel cu șase cilindri în linie și 265 CP pentru 730d.

Din configurator s-au putut afla și culorile noii Seria 7, iar acestea sunt Alpine White, Carbon Black, Black Sapphire, Black College, Cashmere Silver, Glacier Silver, Imperial Blue, Sophisto Grey, Mineral White, Singapore Grey, Jatoba, Magellan Grey și Arctic Grey Brilliant effect. De asemenea, vor fi disponibile jante cu dimensiuni de la 17 la 20 de inci.

În Austria, prețul de pornire va fi de 100.445 de euro (pentru BMW 730d), în timp ce 740i va pleca de la 107.690 de euro. Dintre opționalele ale căror prețuri au fost desconspirate de configurator sunt farurile adaptive cu LED (1.800 de euro), pachetul M Sport (5.760 de euro), pachetul de asistență la condus (3.180 de euro) sau capitonarea plafonului cu Alcantara de culoare antracit (1.440 de euro).

Revenim peste două zile cu… informațiile care ne-au scăpat.

 

Adaugati comentariu