Tomi Drăgan, reprezentat de PMRacing în 2012

Cel mai important pilot român în Cupa Mondială de karting va fi reprezentat în 2012 de compania PMRacing. Aceasta va gestiona campania de PR a sportivului, precum şi latura de marketing şi sponsoring.

Tomi Drăgan este cel mai important produs al kartingului românesc la momentul actual, participând ca pilot oficial de uzină LenzoKart în Cupa Mondială, în WSK (Winning Series Karting) şi în Campionatul Italian de Karting – catgoria seniorilor, KF2.

În 2011 Tomi Drăgan a obţinut locul secund în WSK Final Cup, performanţă fără precedent pentru kartingul românesc, în vreme ce în 2010 a câştigat Openul Italiei.

Despre colaborarea cu PMRacing, Tomi a declarat: „Am văzut cât de importantă este imaginea unui pilot la nivelul de profesionalism la care se aleargă în străinătate şi am ales să lucrez cu PMRacing pentru a consolida această latură importantă a carierei mele. Pe lângă activităţile de promovare voi avea şi consiliere permanentă de specialitate şi coaching pentru apariţiile TV şi pentru relaţia cu mass-media. Simt că sunt pregătit pentru a ataca în forţă sezonul 2012!”.

Despre PMRacing:

PMRacing s-a născut ca răspuns la nevoia de mediatizare a practicanţilor sportului cu motor din România. La bazele companiei stau persoane cu experienţă in presa centrală şi în marketingul bazat pe sportul cu motor.

Colaborările internaţionale în domeniul sportului cu motor, precum şi dorinţa de a atrage companii puternice şi opinia publică în direcţia curselor motorizate fac din PMRacing cel mai ambiţios proiect de PR din sportul românesc.

Staff-ul PMRacing este format din persoane pasionate de sportul cu motor care s-au specializat în domenii cheie. Este vorba despre jurnalişti de motorsport care cunosc foarte bine fenomenul, în toată profunzimea sa. Acestora li se adauga oameni de marketing care au lucrat la promovarea unor proiecte importante în domeniu, atât în România cât şi în străinătate. în acest sens, PMRacing are toate ingredientele pentru a promova eficient şi coerent orice sportiv interesat.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top