Top 4 cele mai spectaculoase drumuri din Europa

În zilele noastre, pare relativ simplu să pui mâna pe o mașină puternică. Dacă luăm în calcul toți factorii pe care-i implică achiziționarea unei mașini rapide, realizăm că niciodată acestea n-au fost mai accesibile! Dar cum s-ar simți ele pe cele mai spectaculoase drumuri din Europa? 

Practic, în România, a deține o mașină rapidă este, pe cât de ieftin, pe atât de simplu. Important e să te orientezi. Devalorizarea unui autoturism de 150 – 200+ CP atinge pante mai abrupte decât cățărările din VTM, iar prețul actual al benzinei pare a mai da o șansă amatorilor de emoții la volan. Iar dacă nici așa nu sunteți convinși, introduceți o instalație de gaz în ecuație și ați rezolvat problema!

Singura grijă care vă mai rămâne, ca viitor posesor de mașină sport, este să nu vă aruncați la capacități cilindrice de peste 2 litri, pentru a nu arunca banii pe taxe, investindu-i în combustibil. Trăgând linie, descoperim o serie mașini capabile să aducă zâmbetul pe buze, fluturașii în stomac, discuțiile în cuplu și teama în sufletul soacrei, concomitent, pentru mai puțin de 3000 de euro: Alfa Romeo GTV V6 Turbo, Audi TT 1.8T, VW Golf 4 GTI, Skoda Octavia RS, Fiat Coupe 20v Turbo, Toyota Celica, Honda Civic și lista ar putea continua mult și bine.

Semn Rutier modificare a codului rutier cele mai spectaculoase drumuri din Europa

Un singur lucru mai rămâne de rezolvat: drumul ideal, care să pună perfect în valoare calitățile mașinii pe care tocmai ați cumpărat-o. De-acum, s-a terminat cu căutările: Ford și BP/Castrol ne prezintă Top 4 drumuri europene, în concepția lor. Pentru a se convinge de caracteristicile acestora, americanii au ales patru dintre mașinile speciale pe care le produc: Mustang Fastback 5.0 V8, Mustang Convertible 2.3, Focus RS și Fiesta ST.

Să-i dăm drumul cu numărătoarea inversă și să aflăm care sunt cele mai spectaculoase drumuri din Europa, în concepția specialiștilor de la Ford! Apăsați pe 2 pentru a continua.

Adaugati comentariu