Top 4 locuri de unde trebuie să vezi apusul de soare

Apusul de soare

Apusul de soare este una dintre cele mai fascinante scene ale naturii pe care le poți vedea vreodată și foarte mulți oameni din întreaga lume se bucură într-adevăr atunci când le văd.

Este un moment frumos, care îți taie respirația, cu nuanțele de la portocaliu la culoarea roșie moale.

Timpul apusului de soare este definit în astronomie ca fiind momentul în care Soarele dispare sub orizont. Dacă ești una dintre persoanele care iubesc natura și de fiecare dată când ești în vacanță vrei să vezi această scenă frumoasă, atunci trebuie să știi care sunt cele mai bune locuri din întreaga lume din care poți viziona apusul de soare.

Iată care sunt cele mai frumoase locuri de văzut apusurile de soare:

Santorini, Grecia

Santorini este o insulă situată la sud de Marea Egee, care se află în Grecia. Santorini este renumită pentru arhitectura și apusul de soare, care se vede din îndepărtare și care te face să-ți dorești să-l vizitezi din nou și din nou deoarece, de fiecare dată este diferit. Mai mult decât atât, Santorini este o insulă vulcanică, care are o mulțime de plaje, cum sunt plajele cu nisip negru din Perissa, cu toate acestea, atunci când este timpul apusului de soare, trebuie să mergi și să vizitezi orașul Oia pentru cea mai bună priveliște. În plus, și mai frumos este dacă reușești să urci sus pe stânci sau să navighezi spre mijlocul mării cu o barcă.

Mai multe aici

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top