Top 5 beneficii pe care le obții datorită serviciului de închirieri auto

Dacă nu dispui de un autoturism personal, dar totuși vrei să descoperi orașul Cluj, nu-ți face probleme! Serviciul de închirieri auto Cluj îți stă la dispoziție 24/7, astfel încât să poți obține orice tip de mașină vrei și să te poți deplasa repede, confortabil și ușor! Este vorba despre o soluție modernă, care îți vine în ajutor și datorită căreia nu mai trebuie să aștepți după mijloacele de transport în comun.

Alege dintr-o flotă auto bogată de la firma de închirieri auto Cluj!

Unul dintre avantajele pe care le ai atunci când alegi să închiriezi o mașină este acela că ai la dispoziție o flotă auto extrem de generoasă. Sute de mașini sunt gata pentru a-ți fi de folos pentru o perioada limitată de timp, în funcție de stilul de condus pe care îl ai, dar și în funcție de numărul de persoane cu care urmează să te plimbi. De exemplu, poți alege o mașină rapidă, sport, un autoturism de teren de tip 4 x 4 sau o mașină generoasă la interior și cu un portbagaj mare, în care să-ți încapă toate bagajele.

Te bucuri de confortul pe care îl meriți

Încălzire în scaune, acces la un sistem modern de GPS, posibilitatea de a asculta muzic preferată – acestea sunt câteva dintre elementele care îți oferă confortul dorit atunci când te deplasezi cu ajutorul unui autoturism. În loc să speri că vei prinde un loc în autobuz sau în tramvai, cel mai ușor este să închiriezi un autoturism și să alegi modul în care călătoreșți. Mai mult, te bucuri de intimitate, pentru că poți discuta cu ceilalți pasageri fără să-ți faci griji că cineva poate să vă asculte conversațiile.

Perioada de închiriere este flexibilă

În ceea ce privește perioada de închiriere, trebuie să știi că această poate varia de la 2 – 3 zile și poate ajunge și până la câteva săptămâni. Rămâne la alegerea ta să te gândești la cât timp îți este necesară o mașînă, iar apoi poți încheia cu încredere un contract de închiriere.

Toate autoturismele sunt bine întreținute

Dacă atunci când ai o mașină personală trebuie să te asiguri că mergi cu aceasta la mecanic în mod constant, astfel încât să verifici că funcționează perfect, închiriind un autoturism scapi de această griji. Mașinile ce fac parte din flota auto sunt verificate în permanentă de către specialiști în domeniu, iar atunci când este nevoie, componentele sunt înlocuite.

Nu mai cumperi asigurare

Un alt avantaj de care trebuie să știi este acela că datorită serviciului de închirieri auto, nu mai trebuie să închei o asigurare auto. De acest aspect de ocupă firma de închirieri cu care colaborezi. În momentul în care primești cheile mașinii, primești și talonul autoturismului, alături de asigurarea auto valabilă.

Poți prelungi perioada de închiriere

Nu în ultimul rând, trebuie să știi faptul că dacă ai nevoie, poți prelungi perioada de închiriere. Tot ce trebuie să faci în acest sens este să notifici compania de la care ai obținut autoturismul, iar reprezentanții acesteia se vor ocupă să întocmească un contract adițional, în care este menționată noua perioadă de închiriere, alături de costurile pe care trebuie să le suporți.

Caroutis.com îți oferă posibilitatea de a alege dintre sute de mașini moderne, foarte bine întreținute ori de câte ori vrei să închiriezi un autoturism. În acest fel, te bucuri de confort și de libertate de mișcare! Gama de mașini de închiriat este una variată, tocmai pentru ca tu să poți lua cea mai bună decizie în acest sens, așa că nu ezită să apelezi la acest serviciu eficient!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top