Top 5 cele mai frumoase culori din industria auto

Top 5 cele mai frumoase culori
Ce culoare ați bifat din gama disponibilă atunci când v-ați ales mașina? Un roșu strălucitor? Un gri pe care să nu se vadă mizeria? Un negru sobru și elegat? Noi am ales cele mai frumoase culori de mașini:

5.Lizard Green – Porsche 911 GT3 RS

Lizard Green a fost concepută anume pentru Porsche 911 GT3 RS de către Barbara Sika și Daniela Milošević. “Mașina asta forțează lmitele a ceea ce este posibil din punct de vedere tehnic, așa că avea nevoie de o culoare îndrăzneață”, explică Sika.

Porsche 911 GT3 RS

Designerii consider că Green Lizard este o culoare extrovertită, expresie a naturii sportive și a agilității modelului, fiind siguri că nu poți trece neobservat cu mașina vopsită astfel.

4.Mercedes-AMG – Solarbeam Yellow

Solarbeam Yellow a venit pe lume odată cu Mercedes-AMG GT în septembrie 2014. Ulterior, galbenul solar a fost preluat de toți membrii familiei AMG, mai puțin de limuzina cu patru uși, AMG GT 4-door Coupe, rival pentru Porsche Panamera.

Mercedes-AMG GT Solarbeam

8.687 de euro costă această culoare în gama AMG. Mai mult, ediția Crazy Colors a Clasei G de la Mercedes are pe listă și Solarbeam-ul strălucitor.

Găsiți culorile clasate pe podium pe www.missauto.ro!

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top