Top 5 destinații românești de Sfântul Valentin

Profită de sărbătoarea dragostei care se apropie cu pași repezi și surprinde-ți partenerul cu un weekend romantic! Îți propunem câteva locuri din țară unde să vă oferiți răgazul de a admira împreună frumusețea unor orașe și peisaje deosebite.

1. Sibiu

În inima Transilvaniei, ai ocazia să te bucuri alături de omul iubit unul dintre cele mai frumoase orașe de la noi, Sibiu. În centrul vechi, pierdeți-vă printre străduțele pietruite ale așa numitului Oraș de jos, străjuite de case vechi, micuțe. În Piața Mică se află unul dintre cele mai romantice locuri din centrul istoric, Podul Minciunilor, care a devenit un simbol și un loc unde îndrăgostiții își pot pune la încercare partenerii. Se spune că, dacă mărturisirea dragostei lor este mincinoasă, balustrada podului devine șubredă și se clatină. Nu ratați prilejul de a face o plimbare romantică pe strada Cetății și în Parcul Cetății în care se găsesc și cele patru turnuri rămase încă din vechea fortificație a Sibiului.

Știai că…

…Podul Minciunilor, aflat între Piața Mică și Piața Huett, a fost primul din țară realizat din fier forjat? I s-a pus această denumire ca urmare a faptului că era punct de întâlnire pentru negustori, iar sub el erau pedepsiți cei care se dovedeau a fi necinstiți.

Unde poti merge cu persoana iubita?

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top