Top 5 mașini cu care să-ți sperii pasagerii de Halloween

Mercedes-AMG_GT-S Halloween

Halloween se apropie cu pași repezi. Mai sunt doar câteva ore până la sărbătoarea de groază, așa că dacă v-ați săturat deja de dovleci, fantome și zombie, avem alternativa. Iată top 5 mașini cu care poți să-ți sperii pasagerii, dar și pe cei din jur.

5.Rolls-Royce Ghost

Rolls Royce Ghost 09
Foto: Adrian Cobzașu

La bordul lui Rolls-Royce Ghost urci de parcă ai intra într-un castel bântuit. Limuzina intimidantă, cu motor V12 de 6.6 litri și 570 de cai putere, are nevoie de numai cinci secunde pentru a bântui (pardon, fugi!) de la 0 la 100 km/h. Ești VIP și ești fantomă, două într-una, la volanul sau pe bancheta din spate a lui Ghost.

4.Mercedes-AMG GT S

Mercedes-AMG_GT-S_Europa-Park_Halloween-06

Prezentat în septembrie 2014, la Salonul Auto de la Paris, Mercedes-AMG GT este părintele noii game AMG. În versiune S, coupe-ul se laudă cu 510 cai putere și o cursă de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde. Puneți-vă centura de siguranță că racheta construită la Affalterbach se pregătește de decolare!

3. Mazda MX-5

Mazda MX-5 RF 4

Pare atât de firavă. Atât de suavă. Și e de speriat tocmai pentru că nu te aștepți să plece de pe loc ca o ghiulea. Mazda MX-5 ajunge de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde. Da, nimic impresionant față de ceilalți rivali, dar trebuie să ții cont că Miata cântărește puțin peste o tonă. Este un ghepard cu înfățișare de căprioară.

2.Porsche 911 GT2 RS

Porsche Halloween

Porsche 911 are reputația unei bestii, iar în versiune GT2 RS, întinde pe circuit 700 de cai putere dezvoltați de motorul său twin-turbo cu șase cilindri în linie. 2,7 secunde de la 0 la 100 km/h sunt cifrele înspăimântătoare, de care te sfătuim să abuzezi doar dacă vrei să scapi de iubita ta.

Pe cine vedeți pe primul loc? Câștigătorul este…

Adaugati comentariu