Top 5 mașini cu cele mai puține probleme

Genesis Top 5 mașini cu cele mai puține probleme

Producătorii sud-coreeni cuceresc încet, dar sigur, piața auto globală. Acum au încă un atu: J.D. Power a realizat un clasament al mașinilor cu cele mai puține probleme, iar primele trei locuri sunt ocupate de Genesis, Kia și Hyundai.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini fiabile, J.D. Power vă dă o mână de ajutor. Genesis, brand-ul adus recent de Hyundai în Europa, ocupă primul loc în clasamentul mașinilor cu cele mai puține probleme de ordin tehnic. Doar 68 de probleme au fost raportate la 100 de mașini.

Genesis a detronat Kia, lider în clasamentul ultimilor doi ani. De pe locul 2 în lume, proprietarii de automobile Kia au raportat 72 de probleme la 100 de mașini. Hyundai ocupă cea de-a treia poziție a podiumului, cu 74 de probleme. Trioul sud-coreean este urmat de Porsche (79 de probleme) și de Ford (81 de probleme).

Kia Niro vs Toyota C-HR (6)

La polul opus se află brand-uri premium, de la care cumpărătorii au și pretenții pe măsură. Regăsim acolo Land Rover (160), Jaguar (148) și Volvo (122).

Cel mai bine cotat model al anului este Porsche 911 cu doar 48 de defecțiuni constatate la 100 de mașini, cel mai mic număr înregistrat vreodată de studiul J.D. Power (2013 – 2018).

Deși este abia pe locul 23 în top, Mazda este constructorul auto cu cel mai […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top