Top 5 mașini de vedete din România

Mașini de vedete

Vedetele de la noi se răsfață la bordul automobilelor premium cu mulți cai putere. Un lucru este clar: starurile de la noi preferă mașinile mari, care le dau senzația că se află într-o fortăreață. Iată top 5 mașini de vedete din România!

5. Daniela Crudu a primit o mașină de lux de la unul dintre bărbații din viața sa. Fosta asistentă TV pare de nerecunoscut după ce a ajuns de câteva ori pe masa de operații a chirurgilor esteticieni. Dar tot de nerecunoscut este acum și mașina ei. În timpul unei vizite în cartierul în care a crescut, sexy Cruduța a rămas fără sigla de la BMW-ul său Seria 5. Am testat și noi BMW Seria 5 anul trecut.

Daniela Crudu 2

Vrei să vezi ce mașini au și alte vedete de la noi? Află AICI!

4. Ajunge în top și Pepe, nu cu una, ci cu două achiziții impresionante. Solistul latino conduce un Mercedes-Benz CLS, dar a achiziționat un Porsche Cayenne. “Eu cumpăr întotdeauna mașini noi, pe care el schimb imediat ce ies din perioada de garanție”, declară artistul pentru site-ul AutoTest Magazin. Tot acolo, Pepe își amintește cu nostalgie de prima sa mașină: un Volkswagen Polo.

Pepe

3. A fost ani de zile imaginea Mercedes-Benz, dar Smiley a trecut acum la Jaguar. Sperăm doar că F-Pace-ul lui nu este “o mașină parcată pe dos”. Numărul de înmatriculare ales de artist este o aluzie la casa sa de discuri Hahaha Production. Smiley este cunoscut pentru stilul prudent de a conduce, așa că nu va face lucruri nesăbuite pe șosele cu cei 180 de cai putere furnizați de motorul de 2.0 litri.

Smiley

2. […]

Adaugati comentariu