Top 5 mașini electrice prin programul Rabla Plus 2017

mașini electrice prin programul Rabla

 

Statul român susține din plin achiziția de mașini electrice prin programul Rabla. Astfel, în 2017, programul Rabla Plus prezintă, pentru prima dată, un nivel mult mai ridicat al susținerii achiziției de autoturisme mai puțin poluante, dar mai ales de autoturisme electrice și hibride, fiind astfel comparabil cu cele practicate de cele mai dezvoltate state europene.

Astfel, pentru achiziționarea de mașini electrice, persoanele care vor să acceseze finanțarea prin Rabla Plus și au acasă o mașină mai veche de 8 ani nu trebuie neapărat să o caseze. Ei pot merge direct la dealer și să solicite subvenția de 10.000 de euro. În schimb, cei care au acasă o mașină mai veche de 8 ani și vor să o caseze, pot adăuga la subvenția de 10.000 de euro încă 6.500 de lei (1500 euro) obținuți din casarea vechii mașini. Dar care sunt cele mai ieftine cinci mașini electrice pe piața din România? Iată-le mai jos!

1. VW e-up – 25.837 euro

mașini electrice prin Rabla

 

Cel mai ieftin model electric de pe piața românească oferă o autonomie declarată de 160 km, grație bateriei de 18,7 kWh. Accelerația de 12,4 secunde asigurată de motorul de 82 CP este arhi-suficientă pentru rularea urbană, iar dispunerea bateriilor în podea coboară centrul de greutate.

Adaugati comentariu