Top 5 mașini vândute în România de Black Friday în 2018

Black Friday 2018 - top 5 mașini de pus în wishlist

A început numărătoarea inversă. Black Friday se apropie cu pași repezi. Doar o săptămână a mai rămas până când magazinele vor oferi cea mai mare reducere din an. Ca în fiecare an, și companiile auto pregătesc super-oferte. Iată cum a fost anul trecut.

Cu reduceri de până la 40.000 de euro, dealerii auto au vândut mașini pe bandă rulantă. Sistemul este simplu. Adăugarea produsului în coș, achitarea taxei de rezervare, apoi contactarea clientului de către reprezentanții site-ului pentru confirmarea comenzii sunt pașii pentru a primi autoturismul. Dar cei interesați trebuie să fie pe fază. Nu durează mult până când, în dreptul ofertelor bune, apare mesajul “stoc epuizat”! Așa s-a întâmplat anul trecut cu mașinile de mai jos:

  1. Honda CR-V

SUV-ul de la Honda, cel mai popular SUV al lumii, a fost una dintre cele mai interesante oferte ale anului trecut. Cu motor 1.6 i-DTEC cu 160 de cai putere, cuplat la o transmisie automată cu nouă rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală, CR-V-ul cu vopsea Titanium Metallic s-a vândut cu 32.800 de euro.

Honda CR-V Hibrid

Citește și:

Black Friday – Oferte de mașini pentru fete

Adaugati comentariu