TOP 5 PRODUSE MUST-HAVE PENTRU BĂRBAȚI

Într-o lume plină de cosmetice pentru femei, capitolul de îngrijire pentru bărbați a fost neglijat. Deși este adevărat că bărbații nu acordă o atenție deosebită îngrijirii pielii așa cum fac femeile de obicei, și pielea lor are diferite nevoi. Ideal ar fi ca fiecare bărbat să își dezvolte propria rutină zilnică pentru a menține pielea cât mai sănătosă. Cu doar câteva schimbări ale stilului de viață și ale dietei, ar putea observa o îmbunătățire substanțială. Mai jos îți prezentăm top 5 produse must-have pentru bărbați:

  1. Gel de duș cu aromă fresh

Gelul de duș este unul dintre cel mai utilizat produs de către bărbați. Este important ca gelul de duș să fie BIO, cu extracte din plante naturale pentru a nu afecta în niciun fel pielea. Alege un gel de duș delicat care să nu conțină alcool, parabeni sau oricare alte substanțe chimice dure. Ingredientele chimice îți pot irita pielea în loc să o curețe.

     2. Crema de ras și after-shave

Din produsele must-have pentru bărbați nu trebuie să lipsească crema sau spuma de ras și after-shave-ul. Spuma de ras trebuie să fie de bună calitate, și să înmoaie suficient părul facial ca să poată fi ras cu ușurință. Spuma trebuie să fie consistentă, cremoasă și să nu se dizolve imediat. After-shave-ul trebuie să fie ales cu prudență în funcție de tipul de piele. Cele mai căutate produse pentru bărbierit sunt produsele Bio pe bază de plante, deoarece acestea sunt hipoalergenice și în general sunt potrivite pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibilă.

      3. Deodorant natural

Deodorantul este cel mai bun prieten al omului. Este și campionul categoriei cosmetice pentru bărbați. Noi recomandăm un deodorant natural care să poată fi utilizat chiar și de bărbații cu pielea sensibilă. Poți încerca un deodorant cu aromă fresh sau dacă nu îți place mirosul poți folosi un deodorant piatră de alaun care nu conține parfum.

  1. Produse pentru îngrijirea bărbii

S-a demostrat că bărbații cu barbă și trăsături masculine sunt mult mai atrăgători și sunt percepuți de femei ca fiind mai grijulii și mai atenți și că ar reprezenta alegerea cea mai bună pentru o relație de lungă durată. Pentru întreținerea bărbii este important să folosești un produs destinat în acest sens. Pentru a evita uscarea pielii și apariția ridurilor este foarte importantă folosirea unei creme hidratante care te ajută să îți menții pielea sănătoasă și să previi eventuale probleme la nivelul pielii.

     5. Șampon BIO

Un păr curat și îngrijit, va atrage întotdeauna privirile. Alege un șampon profesional care te scapă de mătreață, o ține la distanță și oferă părului strălucirea de care are nevoie. Atenție, și șamponul pentru bărbați trebuie întotdeauna ales în funcție de tipul de păr.

 

Adaugati comentariu