Top 5 staţiuni de schi din Europa

Iubitorii de schi sunt mereu în căutarea celor mai bune staţiuni pentru practicarea acestui sport de iarnă, în timp ce confortul cazării la hoteluri de cinci stele şi mâncarea la restaurante selecte sunt trecute pe plan secund. Relaxează-te, însă, în acest articol vei descoperi care sunt cele mai ofertante oraşe din Europa pentru schiori, din toate punctele de vedere.

E greu să nu iubeşti țări precum Austria sau Elveția, dar cu siguranţă vei descoperi şi alte destinaţii perfecte pentru turiştii pasionaţi de schi. Şi unde altundeva ar putea un iubitor al acestui sport să îşi petreacă sărbătorile de iarnă dacă nu în una dintre următoarele staţiuni?

Andermatt, Elveţia

Deşi şi-a păstrat aspectul pitoresc, acest sat a fost dezvoltat de scandinavi, având în prezent șase hoteluri, 490 apartamente şi 25 de vile. Această staţiune este situată în Elveția centrală la convergența a patru treceri de munte. În Andermatt, te poţi caza la hotel, la prețuri accesibile.

Mai multe detalii aici

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top