Top 5 vacanțe în Europa în care trebuie să conduci

vacanțe în Europa

Plecăm cu avionul în vacanță și sperăm să scăpăm de muncă și de stresul drumului spre și de la birou. Dar sunt locuri în care trebuie să conduci. Nu pentru că nu ai avea altă variantă de transport, ci pentru că din mașină, senzațiile sunt trăite mai intens, iar peisajele arată ca un wallpaper când nu le vezi prin geamurile autobuzului.

5. Lisabona

Nu poți sta doar în Lisabona. Este păcat să nu ajungi la Cascais, să nu vezi palatele de la Sintra, să nu conduci pe coasta Atlanticului. Transportul în comun este bine dezvoltat, dar nu garantăm că îți va plăcea și maniera lor de a conduce.

vacanțe în Europa
Sursă: AutoEurope.com

Top 5 SUV-uri premium cu 7 locuri. Pentru atunci când pleci cu toată familia în vacanță

Trec prin orașe prin care ating geamurile deschise pe exterior ale caselor, iar pe serpentine… să te ții bine! Dacă tot ajungi la Cascais, să nu ratezi unul dintre cele mai mare casinouri din Europa, cel de la Estoril.

4. Insula Creta

Transportul public în cea mai sudică insulă a Greciei nu îți oferă cele mai bune conexiuni. Dacă vrei să nu pierzi vremea la all inclusive și să vezi toată insula, ai nevoie de mașină. O soluție este să o iei direct de la aeroportul din Heraklion. Poți ajunge cu ea în locuri în care autobuzele nu ajung: cea mai mare pădure de palmieri de la Vai, plaja cu nisip roz de la Elafonisi și paradisul Balos.

vacanțe în Europa
Sursă: booking.com

Asta pățești dacă parchezi aiurea! Cum și-a găsit mașina când s-a întors din vacanță?

Vei avea surpriza ca localnicii să se dea la o parte să-ți facă loc ca să treci, dacă ești mai grăbit ca ei și chiar îți fac semn că ai cale liberă pentru depășire, când au mai multă vizibilitate ca tine.

Vacanța continuă pe www.missauto.ro

Adaugati comentariu