Top 7 greșeli jenante pe care le poți face în trafic

Top 7 greșeli
Tuturor ni s-a oprit motorul când eram începători și am pornit din nou la drum însoțiți de claxoane. Iată cele mai jenante greșeli pe care le poți face în trafic. Le-ai bifat pe toate?

  1. Uiți semnalul acționat

Ai muzica tare și în habitaclu nu se aude că semnalul este activat. Dacă mergi așa sute de metri, fără să virezi nici stânga, nici dreapta, o să-i derutezi pe cei din jur. Dă muzica mai încet. Sau din când în când, nu ar fi rău să te uiți în bordul mașinii tale.

  1. Nu îți dai seama că s-a pus verde

Ești cu ochii în telefon, nu-i așa? Sau ai oprit prea în față ca să mai vezi când se schimbă culoarea semaforului. Cei din spate nu te vor ierta și te vor sancționa cu claxoanele de rigoare, pentru că sigur au fost mai atenți ca tine.

  1. Îi tai calea cuiva

Nu l-ai văzut sau ai făcut-o intenționat? Măcar ai dat semnal ca să frâneze la timp sau ai riscat să provoci un accident. S-au inventat oglinzile retrovizoare, niște chestii mici care se montează în mașină și pe părțile laterale ale vehiculului.

  1. Nu reușești să faci parcarea laterală

Studiile au dovedit că șoferii cu mașini foarte mari și cu mașini foarte mici nu parchează niciodată bine. Nimeni nu s-a născut învățat, dar instructorul auto te-a învățat cu siguranță niște repere pe care ai face bine să ți le amintești. Asta dacă nu vrei să se strângă o coloană de mașini în spatele tău pe străduțe când faci manevra.

Vezi pe www.missauto.ro cele mai jenante trei greșeli pe care le poți face în trafic!

Adaugati comentariu