Top Gear nu se mai difuzează. Jeremy Clarkson, suspendat de BBC

Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC, de aceeași soartă urmând să aibă parte și îndrăgita emisiune Top Gear. Ultimele trei episoade ale seriei cu numărul 22 nu vor mai fi difuzate conform programului stabilit.

Gazda popularului show britanic este acuzată de lovirea unui producător, în urma unor neînțelegeri iscate weekend-ul trecut. BBC nu a dorit să divulge identitatea producătorului.

Clarkson nu se află la prima abatere de acest gen. Până acum, însă, a fost vorba strict de derapaje verbale, de comentarii controversate pe teme etnice sau religioase. Prezentatorul Top Gear mai primise un avertisment final din partea postului BBC, în mai 2014, ca răspuns la o remarcă cu conotații rasiste. Tot anul trecut, show-ul a fost cenzurat pentru folosirea unui apelativ “inacceptabil” pentru locuitorii continentului asiatic.

Decizia BBC de a scoate Top Gear din grila de programe este o premieră realmente neașteptată. Într-un comunicat relativ sec, postul de televiziune anunță înlocuirea ediției din această săptămână, programată pentru data de 15 martie, cu un documentar despre insulele Caraibe. Cu siguranță, emisiunea pe care fanii Top Gear își doreau să o vadă din fragedă pruncie.

O decizie definitivă privind soarta show-ului Top Gear și a co-prezentatorului său, Jeremy Clarkson, va fi luată după finalizarea anchetei interne deschise de BBC.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top