Top modele BMW pe care sigur îți dorești să le testezi

modele BMW

Noile modele de BMW asigura placerea condusului cu performante maxime in timp ce este asigurat un consum optim de carburant. Noile strategii BMW pentru un consum diminuat si pentru emisii mai mici de CO2, au facut ca placerea condusului sa creasca simultan cu performantele.

Noile tehnologii au functii care includ un sistem de propulsie revolutionar, un nou concept de automobil si un management energetic mult mai bun. Toate aceste aspecte se gasesc in echiparile standard ale tuturor masinilor BMW. Chiar daca pretul autoturismelor BMW este ceva mai ridicat, se poate constata faptul ca aceste masini sunt analizate pana la cele mai mici detalii si merita investitia.

BMW AG este o companie multinationala din Germania care produce motociclete si masini de lux. In trecut, a fost inclusiv producator de motoare pentru avion din 1945. BMW este o companie cu activitate inca din anul 1916, avand sediul la Munchen. In prezent, masinile BMW sunt prezente in intreaga lume. Automobilele au fost inca de la inceput comercializate sub sigla BMW, Rolls Royce si Mini. BMW are, de asemenea, si o lunga istorie in sporturile cu motor, mai ales pentru masini de Formula 1, turism si sport. In prezent, cele mai noi modele de BMW se disting pe piata auto prin motoare puternice si componente de cea mai buna calitate.

Tipuri de autovehicule BMW

BMW I8 Roadster

Acest tip de BMW vine cu cutie automata si are un motor de 374 cai putere. Designul interior standard este Capo, confectionat din piele artificiala. De asemenea, pe interior se poate gasi si piele Spheric integrala, perforata, in diverse nuante. Jantele sunt confectionate din aliaj usor si au dimensiunea de 20 de inch, iar in echiparea standard anvelopele sunt mixte.

In plus, masina vine insotita de mai multe echipamente de cea mai buna calitate. Scaunele sunt incalzite atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din spate, asigurand un plus de confort pe timpul iernii. In plus, sistemul de navigatie Professional vine in ajutorul conducatorului auto pentru ca acesta sa poata parcurge cu usurinta orice drum.

Senzorii de parcare si sistemul Driving Asistant nu lipsesc de pe noile modele si sporesc si mai mult confortul utilizatorului. Acest model de BMW este nu doar inovativ ci si foarte elegant.

BMW Seria 8 Coupe

Acest model de BMW vine cu doua motorizari standard: cea pe benzina cu cutie automata si o acceleratie de 3.7 secunde, motorul fiind de 530 CP si varianta Diesel cu 320 CP si o acceleratie de 4.9 secunde. Motorul pe benzina inregristreaza un consum mixt de pana la 10 litri, in timp ce motorul diesel ajunge pana la 6.2 litri de motorina.

Volanul imbracat in piele, capitonajul special pentru plafon, spoilerul de pe spate si ornamentele specifice BMW alaturi de toate caracteriscitile tehnice, fac ca aceasta masina sa fie una foarte eleganta si gratioasa in timpul deplasarii, dar si sigura si durabila. Pentru un plus de siguranta, masina permite inclusiv apelul de urgenta in situatii neprevazute.

Farurile cu LED se adapteaza si masina dispune de Driving Assistant si asistent pentru faza lunga. Avand in vedere toate aceste aspecte, se poate spune ca BMW Seria 8 Coupe favorizeaza conducerea in conditii optime de siguranta.

Detaliile exterioare sunt cele care transforma acest model intr-unul foarte cautat. Fiecare element de caroserie este realizat cu cea mai mare atentie la detalii.

BMW Seria 6 Gran Turismo

Acest model BMW este disponibil in doua variante de motor: benzina cu 258 de cai putere si un consum de maxim 6.7/100 si diesel cu 190 de cai putere si un consum de maxim 4.9/100. Sunt disponibile doua tipuri de cutii, cea automata si cea steptronic cu padele amplasate pe volan. Aceasta cutie steptronic este cea mai cautata de pasionatii de masini, fiind foarte speciala atat ca design cat si ca functionare.

Jantele sunt confectionate din aliaj usor si au 18 inch. Pot fi schimbate cu alte jante originale de la BMW in functie de preferintele in materie de design ale utilizatorului final. Ornamentele interioare intr-un mix de negru si argintiu sunt elegante si interesante si vor atrage tot timpul priviri admirative. Pentru siguranta, masina este dotata inclusiv cu sistem de alarma.

Asistenutul de faza lunga, aerul conditionat automat, asistentul de parcare si serviciile Connect Drive sunt toate caracteristici ale modelului Grand Turismo si fac ca aceasta masina sa fie nu doar eleganta, ci si performanta.  Modelul respecta toate caracteristicile brandului si este caracterizat prin perfectiune, atentie la detalii si eleganta.

Aceste trei modele de BMW noi sunt cunoscute in intreaga lume si sunt apreciate la scara larga, asa cum se intampla in general cu toate masinile acestui brand. Chiar si masinile de dimensiuni mai mici se bucura de aceeasi apreciere generala. Atentia la detalii, materialele de calitate premium, finisajele perfecte si tehnologia de ultima generatie in materie de electronica si motorizare, alaturi de puterea foarte mare furnizata, fac ca toate masinile BMW sa fie cautate si cumparate de pasionatii din intreaga lume.

Adaugati comentariu