Topul celor mai vechi ruine din Turcia

Turcia este țara care se întinde pe două continente, Asia și Europa, iar vecinii ei sunt Bulgaria, Grecia, Georgia, Iran, Irak și Siria. Datorită frumuseții și istoriei, a devenit locul ales de foarte mulți turiști, numărul lor crescând de la an la an.

În ceea ce privește religia, ea reflectă natura pașnică a acestei țări ca un număr de diferite religii care au trăit împreună de secole.

Țara își exprimă tradițiile mixte, între cele europene și orientale, prin monumentele sale. Cele mai multe dintre ruinele și monumentele istorice sunt de diferite origini, cele mai comune fiind ruinele grecești.

Multe dintre aceste ruine sunt orașe antice din interiorul țării, pe care sunt tipărite urme istorice începând de la greaca veche până la romană.

Iată care sunt orașele ruine pe care fiecare om ar trebui să le vadă când merge în Turcia:

Troia sau Troy

Troia este celebrul oraș antic din Turcia. Cu toate că orașul nu este cel despre care ați văzut în filme, și nu este nici la fel ca poveștile cavalerești pe care le-ai auzit despre el. Singura asemănare între cele două Troia este numele. Troia este un oraș legendar, locul unde s-a desfășurat Războiul Troian, așa cum este descris în Ciclul războaielor troiene, în special în Iliada, unul dintre cele două poeme epice atribuite lui Homer.

Priene

>>>

Adaugati comentariu